ཨོཾ་མ་ཎི་པ་དྨེ་ཧཱུྃ།

jueves, 31 de enero de 2013

Taller: "Saviesa i mètode, la unió a la práctica" amb Tulku Lobsang




Quan practiquem Budisme necessitem dues coses: Saviesa i Mètode. Saviesa significa que ens necessitem a nosaltres mateixos, que necessitem ser nosaltres mateixos perque ja som saviesa. Mètode es refereix a l’ajut dels altres i la d’un mateix. Saviesa es qualsevol realització que tenim, és la ment pura, està més enllà del pensament i ho veu tot. El mètode és la realitat conceptual i la saviesa la realitat perceptiva. Mètode significa que no comprenem i saviesa que comprenem realment alguna cosa. Entendre i no entendre són completament oposats, però no entendre és la forma d’arribar a entendre.
Sense una mica de saviesa el nostre mètode no té sentit, i si tens saviesa però no tens mètode la teva saviesa no es convertirá en una realitat. Per això diem que saviesa i mètode no han de ser practicats per separat.

Tulku Lobsang va néixer el 1976 en una família camperola de l'Himàlaia. Molts lames reencarnats han nascut en aquesta família. Tulku Lobsang va passar la seva infància a la naturalesa sota l'atenció de la seva mare. Amb sis anys, va ingressar a l'escola monàstica budista. Als onze se'n va anar al monestir Nangzi Bön, que és el major monestir Bön del Tibet de avui. Tulku Lobsang va tenir en aquest monestir seves primeres experiències amb els ensenyaments secretes del Dzogchen i els rituals Bön.



Data de l'activitat: 
Dimarts, 19 Febrer, 2013 - 19:00 a 22:00
Dirigida per: Tulku Lobsang
Lloc: Fundació Casa del Tibet
Aportació: 35 euros (socis 30 euros)
Contacte: info@casadeltibetbcn.org +34 93 207 59 66
Organitza: Altres


No hay comentarios:

Publicar un comentario